Menu

Ge bort konsertbiljetter i julklapp

Vi befinner oss nu mitt i december och julen närmar sig med stormsteg. Med det sagt befinner sig med stor sannolikhet många personer i detta avlånga land i detta nu i antingen en skön julstämning eller en total julstress. Det är nämligen väldigt mycket man ska tänka på och hinna med innan tomten knackar på dörren den 24:e december.

Julens måsten

Det finns som sagt mycket som ska hinnas med för att julen ska bli en fulländad upplevelse för både barn och vuxna. Julklappar ska köpas, packas in och läggas under granen, julmaten ska inhandlas, förberedas och lagas och huset ska städas, pyntas och kryddas med en fin julgran som ska kläs.

Man ska även hinna köpa några fina kläder till sig själv som man kan ha under julfirandet. Det är inte alltid så lätt men nu för tiden finns det bra alternativ som gör att du kan se både snygg och julig ut. Männen väljer ofta skjortor och kvinnorna klänningar på julafton. Men varför välja sådana kläder som ärligt talat faktiskt är ganska stela och obekväma. Gör julen lite gladare med Roliga Jultröjor i olika motiv som säkerligen kommer liva upp stämningen ytterligare en nivå. Det finns dessutom många att välja på så du kommer säkert hitta något passande.

Musik

Musiken är en viktig del av julen. Utan julmusik är det svårt att komma in i den riktiga julstämningen som man faktiskt vill uppnå. Men musik är ju faktiskt bäst live, och därför kommer här ett par tips på konsertbiljetter som du kan ge bort i julklapp till någon du tycker mycket om.

Julklapp till hårdrockaren:

För hårdrockaren är biljetter till Kiss en optimal julklapp. Det kända bandet kommer spela i Scandinavium och på Tele 2 Arena i slutet på juni. Ett alternativ här kan vara biljetter till Rammstein som spelar på Ullevi den 31 juli och 1 augusti.

Julklapp till den vanliga rockern:

För den som tycker bättre om vanlig rock så kommer Bryan Adams redan i mars till Stockholm, Göteborg och Malmö för konserter. Gillar man lite punkigare rock så kan biljetter till Green Day vara en ypperlig julklapp. De spelar på Tele 2 Arena den 29 maj.

Julklapp till den som gillar svenska band:

För den som gillar svenska band finns det en riktig jackpott-julklapp att ge bort. Detta då The Hives, The Sounds och Mando Diao alla spelar på Sofiero slott i Helsingborg den 24 juli. Gillar man ett av dessa band, så gillar man med stor sannolikhet även de andra två.

Att ge bort konsertbiljetter är en utmärkt julklapp som gör att man får något kul att se fram emot under denna mörka och kalla vinter. Det finns givetvis många andra bra band och artister som äntrar scenerna runt om i Sverige under 2020.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

repose